χαιρετισμος

Αγαπητοί Συνάδερφοι,

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων, που θα διεξαχθεί στις 1-3 Δεκεμβρίου 2023, στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη.

Το συνέδριο αυτό που πραγματοποιείται ανά διετία, έχει πια καθιερωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων Οφθαλμιάτρων, ενώ η αυξανόμενη επιτυχία των συνεδρίων αποτελεί δείκτη αναγνώρισης από την Οφθαλμολογική κοινότητα των προσπαθειών που καταβάλλει η Ελληνική Εταιρεία για τη Μελέτη των Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων (ΕΕΜΟΦΛ) για την εξωστρέφεια την Εταιρείας και την επιμόρφωση των Ελλήνων Οφθαλμιάτρων στον Τομέα των οφθαλμικών φλεγμονών.

Και το φετινό συνέδριο σκοπεύει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον με πλούσια θεματολογία που περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, κλινικά φροντιστήρια, διαλέξεις και δορυφορικά συμπόσια που θα επιμεληθούν διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές.

Πληροφορίες για το συνέδριο θα βρείτε στο site του συνεδρίου το οποίο και θα ανανεώνεται διαρκώς.

Σας περιμένουμε όλους.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή,

Σοφία Ανδρούδη
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Οφθαλμολογίας
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Χρήστος Καλογερόπουλος
Καθηγητής Οφθαλμολογίας
Διευθυντής Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΦΛΕΓΜΟΝΩΝ
(αλφαβητικά)

Ανδρούδη Σοφία
Δαστιρίδου Άννα
Καλογερόπουλος Χρήστος
Μαλάμος Παναγιώτης
Μπαγκλή Ελένη
Τουμανίδου Βικτωρία
Ζαφειρόπουλος Παρασκευάς

προσκεκλημενοι ομιλητες

Agrawal Kajal

Research fellow, Centre for Microbiome Medicine, Lee Kong Chian School of Medicine, Nanyang Technological University, Singapore

Agrawal Rupesh (Singapore)

senior consultant ophthalmologist – clinician scientist and Deputy head of research at National Healthcare Group Eye Institute @ Tan Tock Seng Hospital, Singapore

Amer Radgonde (ISRAEL)

M.D. Consultant in uveitis and medical retina Service chief, Department of ophthalmology, Hadassah medical center, Jerusalem

Aslanis Stamatis (SWEDEN)

Senior consultant Ophthalmologist at St Erik Eye Hospital, Sweden

Jabaly-Habib Haneen (ISRAEL)

M.D, Chairwoman of Ophthalmology Dept & Neuroophthalmological Consultant at Tzafon Medical Center | Senior Lecturer & Affiliated to Bar Ilan faculty of Medicine

Miserocchi Elisabetta (ITALY)

Associate Professor Ocular Immunology and Uveitis Service Department of Ophthalmology San Raffaele Vita-Salute University IRCCS Ospedale San Raffaele, Milan, Italy

Riga Paraskevi (vivi) (UK)

Moorfields Eye Hospital NHS Foundation Trust

ευχαριστιες

Η Πρόεδρος και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής ευχαριστούν θερμά τις κάτωθι εταιρείες για την ουσιαστική συμβολή τους στην πραγματοποίηση του Συνεδρίου.

Photo Gallery

Γενικες πληροφοριες

Ημερομηνία διεξαγωγής συνεδρίου
1 -3 Δεκεμβρίου 2023

Τόπος διεξαγωγής συνεδρίου
Ξενοδοχείο Makedonia Palace, Θεσσαλονίκη

Τρόπος Διεξαγωγής
Φυσική παρουσία

Γλώσσα Συνεδρίου
Οι επίσημες γλώσσες του συνεδρίου είναι η Ελληνική και η Αγγλική. Θα παρέχεται ταυτόχρονη διερμηνεία των εισηγήσεων των προσκεκλημένων ομιλητών από την Ελληνική στην Αγγλική και αντίστροφα για το σύνολο των εργασιών του Συνεδρίου.

Εμπορική Έκθεση
Θα υπάρχει χώρος έκθεσης των προϊόντων και των ιατρικών μηχανημάτων των εταιρειών-χορηγών με φυσική παρουσία και σε ψηφιακή απεικόνιση.

Εγγραφή με φυσική παρουσία
Ειδικευμένοι Ιατροί: 180,00€
Ειδικευόμενοι Ιατροί: 100,00€
Μέλη ΕΕΜΟΦΛ: 120,00€
Νοσηλευτές – Φοιτητές: Δωρεάν
Η εγγραφή περιλαμβάνει: Παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος, επίσκεψη στην εμπορική έκθεση, συμμετοχή στα διαλείμματα καφέ και στα ελαφριά γεύματα, συμμετοχή στη δεξίωση υποδοχής και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Μοριοδότηση
Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, σύμφωνα με τα κριτήρια της EACMEUEMS, χορηγεί 24 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CMECPD) στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν το σύνολο των εργασιών του Συνεδρίου.

Βραβεία
Βραβείο καλύτερης Προφορικής Ανακοίνωσης
Βραβείο καλύτερης Αναρτημένης Ανακοίνωσης

Γραμματεία Παραλαβής Παρουσιάσεων
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί Γραμματεία Παραλαβής Παρουσιάσεων.
Παρακαλούνται οι Ομιλητές να παραδίδουν την παρουσίασή τους στην τεχνική γραμματεία, τουλάχιστον μισή (1/2) ώρα πριν την προγραμματισμένη ομιλία τους.

Ανακοίνωση για τους Ομιλητές
Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΕΟΦ, όλοι οι συμμετέχοντες ομιλητές στις επιστημονικές εκδηλώσεις, αντί της έγγραφης δήλωσης, υποχρεούνται, στην αρχή της ομιλίας τους και συγκεκριμένα στη 2η διαφάνεια, μετά τον τίτλο της διάλεξής τους, να αναφέρονται σε οποιαδήποτε σύγκρουση συμφερόντων.

Οργάνωση συνεδρίου
Ελληνική Εταιρεία για τη Μελέτη των Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων (ΕΕΜΟΦΛ)

Γραμματεία οργάνωσης συνεδρίου
M.K. Premium / Congress & Social Events Solutions
Τηλ.: +357 99812240, +30 2310 226250
email: info@mk-premium.com
www.mk-premium.com